ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cele două incendii din capitală au fost localizate

14:09 | 20.04.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/. Cele două incendii izbucnite astăzi în capitală au fost localizate de pompieri, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofiţerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, a remarcat că, în urma incendiilor, nimeni nu a avut de suferit. „Pompierii lucrează la lichidarea totală a focului. Specialiștii IGSU urmează să stabilească cauza izbucnirii flăcărilor”, a spus Pușcașu.

Două incendii puternice au izbucnit astăzi în capitală. În primul caz, s-a aprins acoperișul Institutului de Zoologie al Academiei de Știință din cartierul Telecentru al capitalei. Cu puțin timp mai târziu, a început să ardă căptușeala acoperișului unui business centru de pe strada Ismail din Chișinău.

La lichidarea incendiilor a fost mobilizată întreaga garnizoană din capitală.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18003209

img18003209

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!