ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ivan Kapsamun a devenit campion al Olimpiadei APSM la tenis de masă

16:04 | 12.05.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 12 mai. /MOLDPRES/. Ziaristul independent Ivan Kapsamun a cucerit astăzi titlul de campion al Olimpiadei Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) la tenis de masă, relatează MOLDPRES.

Câștigătorul turneului a învins clar în toate cele cinci partide disputate cu scorul 4-0. ”Mi-a ieșit lejer, de-a mirării, practic, totul. Nu mi-am imaginat că ar fi putut câștiga într-o asemenea manieră”, a declarat învingătorul pentru agenție. Locul doi i-a revenit reporterului Ion Robu, care în disputa decisivă l-a învins cu scorul 4-2 pe campionul ediției precedente Alexei Jereghi, fost candidat de maeștri ai sportului, clasat pe locul trei.

”Următoarea probă din cadrul Olimpiadei va fi, probabil, biliardul. Până la 1 iulie urmează să desfășurăm toate turneele din cadrul Olimpiadei”, a precizat președintele APSM, Eduard Ciobanu, participant la concurs. ”Atunci vom oferi și cadourile premianților turneului de tenis de masă”, a informat președintele federației naționale de profil, Vladimir Semipeadnâi, maestru internațional, care a exercitat funcția arbitrului principal al turneului ziariștilor.

În programul competițional figurează zece probe sportive: bowling, baschet, badminton, tenis de masă, tenis de câmp, biliard, natație, șah, joc de dame, fotbal. Până în prezent au avut loc turnee la patru discipline sportive. Campioni au mai devenit Andrei Loghin (bowling), Ion Robu (baschet) și Ion Buga (badminton).

Candidatul de maeștri ai sportului Ivan Kapsamun a cucerit astăzi al șaptelea său titlu de campion al Olimpiadei APSM la tenis de masă. Cele mai multe titluri – 8 - și le-a adjudecat Ion Robu. Olimpiada APSM se desfășoară cu începere din anul 2000. Bilanțul ei este făcut tradițional în fiecare an la 1 iulie când este marcată Ziua Internațională a Jurnalistului Sportiv.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img18003891

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!