ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Finalul meciului Zimbru – Petrocub a fost dramatic

08:46 | 14.05.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 14 mai. /MOLDPRES/. Finalul meciului de fotbal Zimbru Chișinău – Petrocub Hâncești disputat ieri în cadrul etapei a șaptea a campionatului național de fotbal a fost dramatic, relatează MOLDPRES.

Gazdele au condus prin golul marcat de Yameogo în minutul 24. În minutul 77 Ivanov a egalat din lovitură de la 11 metri. Oaspeții au înscris golul al doilea peste 8 minute, dar au fost egalați în ultimul minut al prelungirilor (93). Autorul golului este Golovatenco.

”A fost un meci interesant, deschis, cu multe faze de gol. Cu regret, finalul partidei l-am ratat. Asta pentru că deși muncim permanent la antrenamente la diferite scheme de joc de fiecare dată cineva se accidentează, sau apar alte probleme”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu. ”Sunt de acord. A fost un meci interesant. Am fost conduși, dar ne-am revenit. Am creat destule faze de gol, dar am ratat. Urmează să îmbunătățim faza ofensivă”, a opinat antrenorul formației Zimbru, Vladimir Aga.

În celelalte meciuri ale etapei au fost înregistrate următoarele rezultate: Zaria Bălți – Sheriff Tiraspol 0-1, Speranța Nisporeni – Sfântul Gheorghe Suruceni 1-1, Dinamo-Auto Tiraspol – Milsami Orhei 0-2.

Clasamentul este condus de Sheriff, care totalizează 19 puncte. Pe locul doi se situează Milsami cu 13 puncte adunate. Urmează Dinamo-Auto, Speranța, Petrocub. Toate au acumulat câte 8 puncte. Zimbru are la activ 7 puncte, Sfântul Gheorghe – 6, iar Zaria – 4 puncte.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img18003911

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!