ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Candidatul independent Silvia Radu a votat pentru ca „municipiul Chișinău să iasă din sfera intereselor politice"

10:43 | 20.05.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Candidatul independent la funcţia de primar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, şi-a exprimat astăzi votul în cadrul alegerilor locale noi, transmite MOLDPRES.

Silvia Radu s-a prezentat la urna de vot împreună cu familia.

„Am votat pentru ca locuitorii Chişinăului să aibă un conducător care să muncească pentru oraş şi locuitorii săi și pentru ca să fie continuate schimbările care au început la Primăria Municipiului Chişinău", a afirmat Silvia Radu.

Aceasta a specificat că își dorește ca municipiul Chișinău să iasă din sfera intereselor politice. „Miza adevărată a acestui vot este ca această schimbare să se producă şi astăzi este ziua când chişinăiuenii îşi pot lua capitala înapoi. Este ziua în care oamenii îşi aleg un conducător care va lucra pentru oraş şi pentru cetățenii care locuiesc aici", a spus candidatul.

În cursa electorală pentru conducerea capitalei participă 11 candidați. Este vorba de: Silvia Radu (candidat independent), Ion Ceban (PSRM), Constantin Codreanu (PUN), Andrei Năstase (PPDA, PAS, PLDM), Alexandr Roșco (Partidul Casa Noastră-Moldova), Vasile Costiuc (Partidul Democrația Acasă), Valeriu Munteanu (PL), Victor Strătilă (Partidul Verde Ecologist), Alexandra Can (Partidul Național Liberal), Maxim Braila (Partidul Popular) și Alexandru Mîțu (Partidul Ruso-Slavean din Moldova).

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

img18004185

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!