ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff a suferit primul eşec, iar Zaria a obţinut prima victorie în campionatul naţional de fotbal

09:35 | 21.05.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 21 mai. /MOLDPRES/. Sheriff Tiraspol a suferit prima înfrângere în campionatul naţional de fotbal, ediţia 2018, etapa a opta, disputată ieri, iar Zaria Bălţi a repurtat prima victorie, relatează MOLDPRES.

Sheriff a fost învinsă, la Hânceşti, cu scorul 1-0, de Petrocub din localitate. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ivanov în minutul 53. El s-a remarcat cu un şut precis, executat din vecinătatea careului de 16 metri, pe jos, în colţul stâng al porţii.

Zaria a întrecut-o pe Speranţa Nisporeni, pe teren propriu, cu scorul 2-1. Golurile echipei-gazdă au fost înscrise de Rusu (53) şi Apostol (81). Oaspeţii au redus din handicap cu un penalti executat de Iurcu în minutul 90.

„În prima repriză a fost, în fond, un joc poziţional de ambele părţi. Am început nereuşit cea de-a doua jumătate a partidei. Speranţa a avut ocazii de a marca, dar a ratat. Apoi am înscris. După primul gol am avut două şanse de a înscrie, dar le-am irosit. La 2-0 ne-am calmat şi am primit în final un gol”, a declarat la conferinţa de presă antrenorul bălţenilor Vlad Goian. „Sunt mulţumit de prestaţia echipei. Toţi au jucat bine, s-au dăruit exemplar în teren. Am comis, însă, cîteva erori individuale şi am fost pedepsiţi”, a spus antrenorul formaţiei Speranţa, Cristian Efros.

În celelalte partide ale etapei a opta au fost înregistrate următoarele rezultate: Zimbru Chişinău – Milsami Orhei 0-0, Dinamo-Auto Tiraspol – Sfântul Gheorghe Suruceni 0-0.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img18004212

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!