ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip și-a exercitat dreptul la vot

20:44 | 03.06.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. Premierul Pavel Filip și-a exercitat astăzi dreptul la vot în cel de al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarului mun. Chișinău. El a spus că a fost o alegere complicată însă își dorește un primar care să se ocupe de oameni, comunică MOLDPRES.

Șeful Executivului a menționat că își dorește mai multă eficacitate la primăria capitalei. "Trebuie să recunosc că a fost o alegere complicată, dar am venit să îmi fac datoria mea de chişinăuian. Îmi doresc ca în primărie să fie mai puţină politică, mai puţine polemici politice şi mai multă atitudine gospodărească, ceea ce aşteaptă de fapt fiecare chişinăuian", a opinat Filip. 

Pavel Filip s-a născut la 10 aprilie 1966 în satul  Pănășești, raionul Strășeni, este  de profesie inginer și din data de 20 ianuarie 2016 deține funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan) 

 

 

img18004656

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!