ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 5 iunie 2018

08:09 | 05.06.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida ședința Cabinetului de miniștri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, intrarea de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

***

Consiliul Concurenţei anunță evenimentul de lansare a Raportului de activitate al Consiliului Concurenței pentru anul 2017.

Ora 10.00, Consiliul Concurenței, sala de conferințe, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 73/1.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) și Coaliția Civică pentru Alegeri Libere și Corecte invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Lansarea raportului final de monitorizare a mass-mediei în campania electorală pentru turul II al alegerilor locale noi din 3 iunie 2018”.

Ora 10.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. A. Pușkin 22, of. 446.

***

Mass-media este invitată la conferința de presă susținută de Maia Sandu, președinta PAS, și Sergiu Litvinenco, membru în Biroul Permanent Național al PAS.

Ora 12:00,  sediul PAS, str. A. Mateevici 31.

***

Deputatul din pretinsul soviet suprem al regiunii transnistrene, Oleg Horjan, invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „Încălcările masive ale drepturilor omului în regiunea transnistreană”.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, participă în perioada 4–7 iunie la cea de-a 65-a sesiune a Consiliului Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare (UNCTAD), care se desfășoară în orașul Geneva.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!