ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Jucătorii echipei naționale de fotbal au comentat meciul cu formația Armeniei

18:37 | 05.06.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 5 iun. /MOLDPRES/. Jucătorii echipei naționale de fotbal Alexei Koșelev, Radu Gînsari și Oleg Reabciuk au comentat astăzi într-o conferință de presă meciul amical disputat cu selecționata Armeniei la Kematen (Austria), care s-a încheiat nedecis (0-0), relatează MOLDPRES.

”A fost o parteneră de întrecere de valoare aproximativ egală cu a noastră. Din păcate, am avut o singură ocazie clară, în repriza a doua, de a marca, dar am ratat. A fost ultima partidă de pregătire pentru preliminariile Cupei Națiunilor din septembrie curent. Sper să fim atunci într-o formă sportivă bună”, a declarat portarul Alexei Koșelev.

”A fost un meci bun. Cu regret, n-am reușit să învingem, deși am fost în multe faze peste ei. Echipa Armeniei este, în opinia mea, de o valoare aproximativ egală cu cea a Belarusului, Luxemburgului, viitoarele noastre adversare în preliminariile Cupei Națiunilor. Cred că vom atinge o formă sportivă bună atunci”, a spus atacantul Radu Gînsari.

”Antrenorul are încredere în mine, iar eu am încredere în el. Echipa m-a primit bine pe mine, care sunt încă un debutant. Nu cred că am fost cel mai bun în teren, dar m-am străduit să dau maximum pentru a fi de folos formației”, a opinat fundașul Oleg Reabciuk.

Echipa națională pregătită de Alexandru Spiridon a evoluat în acest meci în următoarea componență: Alexei Koșelev, Cătălin Carp (Alexandru Pașcenco, 67),  Veaceslav Posmac, Alexandru Epureanu, Artur Ioniță (Vitalie Damașcan, 79), Eugeniu Cociuc (Alexandru Antoniuc, 55), Eugeniu Cebotaru, Alexandru Dedov (Sergiu Platica, 87), Radu Gînsari (Alexandru Boiciuc 83), Ion Jardan (Dinu Graur, 59),  Oleg Reabciuk. Rezerve:  Stanislav Namașco, Nicolae Calancea, Igor Armaș, Petru Racu. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img18004736

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!