ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Tiraspol a avut loc şedinţa grupurilor de lucru pentru telecomunicații și servicii poștale

09:13 | 19.06.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 iun. /MOLDPRES/. La sediul Misiunii OSCE din or. Tiraspol s-a desfășurat ieri şedinţa grupurilor de lucru pentru telecomunicații și servicii poștale, cu participarea reprezentanţilor din cadrul formatului de negocieri „5+2”. Delegaţia din partea Chişinăului a fost condusă de Secretarul de stat pentru domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor în Ministerul Economiei și Infrastructurii Vitalie Tarlev, coordonator al grupului de lucru, a comunicat agenției MOLDPRES Biroul politici de reintegrare.

Experții de profil au abordat în continuare unele aspecte de implementare a Deciziei protocolare „Cu privire la organizarea interacțiunii în domeniul telecomunicațiilor” din 25 noiembrie 2017, fiind efectuat un schimb de opinii pe marginea măsurilor ce se impun a fi intreprinse în vederea depășirii dificultăților existente.

Următoarea ședință va avea loc la Chișinău.

img18005181

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!