ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un avocat şi un angajat al Penitenciarului 13 au fost reţinuţi de CNA

09:42 | 19.06.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 19 iun. /MOLDPRES/. Un angajat al Penitenciarului nr. 13 şi un avocat au fost reţinuţi aseară de ofiţerii CNA şi procurori după ce au pretins 6000 de euro de la un deţinut, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, cei doi susţineau că ar avea posibilitatea de a influenţa judecători din cadrul Judecătoriei Chişinău (sediul Centru) pentru a-i determina să emită o decizie prin care deţinutul ar fi ieşit la libertate înainte de termen.

În urma investigaţiilor întreprinse de CNA, cei doi au fost documentaţi în timp ce primeau banii şi reţinuţi.

În prezent, cele două persoane sunt audiate de CNA şi procurori pentru a stabili întregul cerc de suspecţi. Pe numele lor a fost iniţiată o cauză penală pentru trafic de influenţă, iar dacă vor fi găsiți vinovați bănuiții riscă până la şapte ani de închisoare.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

 

 

 

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!