ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Antrenorul Sablic a evaluat forţa partenerei din Liga Campionilor la fotbal

11:58 | 20.06.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 20 iun. /MOLDPRES/. Antrenorul echipei de fotbal Sheriff Tiraspol, Goran Sablic, a evaluat într-o declaraţie pentru mass-media potenţialul formaţiei Torpedo Kutaisi, care a devenit, conform tragerii la sorţi, viitoarea adversară în runda preliminară a Ligii Campionilor, relatează MOLDPRES.  

„Sunt satisfăcut de rezultatele tragerii la sorţi. Toate echipele sunt puternice şi Torpedo Kutaisi nu este o excepţie în acest context. Noi trebuie să studiem cât mai repede posibil maniera partenerei de joc şi să ne pregătim minuţios de meciurile rundei inaugurale. Primul scop este să promovăm în runda următoare a turneului. Avem toate calităţile pentru a atinge acest obiectiv”, a spus Goran Sablic.

Potrivit lui, primul lucru care va trebui luat în calcul este faptul că fotbaliştii georgieni preferă să atace. „N-am jucat în cariera mea niciodată cu Torpedo, dat ştiu că georgienilor le place întotdeauna să atace. Desigur, va trebui să ţinem cont de acest fapt”, a adăugat tehnicianul instalat recent la timona echipei Sheriff. Cu el la cârmă, aceasta a disputat două meciuri şi a învins cu scorul general 9-0.

Meciul tur se va desfăşura pe 11 sau 12 iulie la Kutaisi. Partida retur va avea loc peste o săptămână la Tiraspol.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!