ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 3 iulie 2018

17:39 | 02.07.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Curtea Constituțională va examina sesizarea unui candidat la profesia de avocat depusă la Judecătoria Cahul, care pretinde că Legea avocaturii nu este conformă cu Constituția.

Ora 10.00.

***

Curtea Constituțională va stabili dacă este conformă cu Constituția posibilitatea procurorilor de prelungire a interdicției de părăsire a țării sau a localității, fără existența unei limite generale.

Ora 14.00.

***

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Agenția de Dezvoltare Regională Nord invită la cea de-a doua ședință ordinară din acest an.

Ora 10:00, Sala Senatului a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, str. A. Pușkin, 38.

***

A.O. „Asociația pentru Politica Externă” (APE) invită la Clubul de Presă APE cu tema „Relațiile Republica Moldova - Statele Unite ale Americii: evoluții, impedimente și perspective”.

Ora 11.00, Agenția IPN.

***

Agenția pentru Eficiență Energetică lansează, în premieră, un desen animat informativ despre sursele de energie regenerabilă. Producția video va fi distribuită în toate grădinițele din țară, astfel încât copiii vor putea învăța de la o vârstă fragedă ce înseamnă și cum poate fi utilizată energia verde.

Ora 10.00,  Grădinița nr. 225 din sectorul Ciocana, str. Mircea cel Bătrân, 14/2.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” invită la masa rotundă ”Modificări legislative în domeniul achizițiilor publice”.

Ora 9.30, sala de conferinţe a institutului, et. 2, str. Iacob Hâncu 10/1.

***

Up Moldova, unicul operator licențiat pentru serviciul de tichete de masă și pe suport electronic, invită la efectuarea primei achiziții cu cardul de masă Up, o soluție inovatoare pentru susținerea angajatorilor, angajaților și comercianților.

Ora 11:00,  Hypermarketul ”Nr. 1”, str. Lev Tolstoi 24/1.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Tudor Ulianovschi întreprinde, în perioada 2-5 iulie, o vizită de lucru în Japonia.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!