ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Tiraspol a avut loc ședința grupurilor de lucru pentru drepturile omului

19:09 | 11.07.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/. La sediul Misiunii OSCE din Tiraspol a avut loc astăzi şedinţa grupurilor de lucru pentru drepturile omului, în prezența reprezentanţilor din cadrul formatului de negocieri „5+2”. Delegația Chișinăului a fost condusă de către Secretarul General de Stat al Ministerului Justiției, Anatolie Munteanu, coordonatorul grupului de lucru, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

În cadrul discuțiilor, părțile au abordat subiectul protecției persoanelor cu dizabilități, fiind discutate potențiale mecanisme de interacțiune la acest capitol, soluții viabile în măsură să rezolve dificultățile cu care se confruntă persoanele în cauză.

Lucrările ședinței au decurs într-o manieră constructivă, fiind manifestată o deschidere reciprocă în vederea examinării minuțioase a problemelor existente în domeniul de referință și identificării căilor de rezolvare a acestora.

Următoarea reuniune a grupului de lucru va avea loc la Chișinău.

img18006018

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!