ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Direcţiei comunicare și protocol a Guvernului

08:52 | 19.07.2018 Categorie: Comunicate

Forum de Parteneriat și celebrarea Zilei Cooperării Europene 2018 în cadrul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020, la Chișinău

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Pe data de 25 septembrie 2018, Cancelaria de Stat în colaborare cu Autoritatea de Management și Secretariatul Tehnic Comun (STC) al Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020, precum și cu suportul proiectului UE TESIM va organiza la Chișinău, primul Forum de parteneriat în contextul lansării celui de al doilea apel de propuneri de proiecte aferent Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

În același context, la 26 septembrie curent se va desfășura și un eveniment dedicat celebrării Zilei Cooperării Europene 2018.

Evenimentele au drept scop de a sprijini aplicanții tuturor statelor eligibile în stabilirea parteneriatelor consolidate pentru dezvoltarea și prezentarea propunerilor de proiecte competitive.

Data limită pentru înregistrare de a participa la Forumul de parteneriat este 31 iulie 2018. Pentru înregistrare și informație adițională accesați următorul link: http://blacksea-cbc.net/news/archive-news/partner-fora/.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!