ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Cristina Lesnic s-a întâlnit cu Ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova

09:30 | 10.10.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 oct. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Cristina Lesnic a avut ieri o întrevedere cu Ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova Ivan Gnatîşin, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare. 

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii pe marginea unor aspecte legate de  reglementarea transnistreană și evoluțiilor înregistrate în procesul de negocieri. 

În particular, a fost abordat subiectul cu privire la accederea, din 9 octombrie curent, în traficul rutier internațional a primelor mijloace de transport cu numerele de înmatriculare neutre, care au fost înregistrate la 10 septembrie 2018 la subdiviziunile Agenției Servicii Publice din or. Tiraspol și Râbnița.

La finele discuției, Viceprim-ministrul Cristina Lesnic a mulțumit Ambasadorului pentru contribuția sa în organizarea vizitei de lucru la Kiev, care a avut loc în luna septembrie curent.

img18009067

img18009067

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!