ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 80 de grădinițe din capitală vor fi dotate cu mobilier nou

15:03 | 07.11.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 7 nov. /MOLDPRES/. Peste 80 de grădinițe din capitală vor fi dotate cu mobilier nou până la finele acestui an. O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de primarul general interimar, Ruslan Codreanu, transmite MOLDPRES.                                                                             

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, în acest scop, din bugetul municipal au fost alocate 4,3 milioane de lei.

Pentru instituțiile din sectoarele Buiucani, Centru, Ciocana și Râșcani va fi achiziționat mobilier pentru grupele preșcolare. Este vorba de paturi, mese, scaune și dulapuri noi. În același timp, pentru 18 grădinițe din sectorul Botanica, municipalitatea va aloca 2,6 milioane de lei pentru reparația capitală a acoperișurilor.

În municipiul Chișinău activează circa 160 de instituţii de învăţământ preşcolar, frecventate de aproape 38 mii de copii, divizați în 1433 de grupe.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18009953

img18009953

img18009953

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!