ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Angajații secretariatului parlamentului, care au copii minori, au astăzi liber

13:55 | 25.01.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Angajații Secretariatului Parlamentului Republicii Moldova, care au copii minori, au liber pe data de 25 ianuarie 2019 în legătură cu condițiile meteorologice din țară, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

O dispoziție în acest sens a fost semnată de președintele parlamentului Andrian Candu, după anunțarea deciziei Ministerului Educației, Culturii și Cercetării privind sistarea activității instituțiilor de învățământ general.

Potrivit lui Andrian Candu, siguranța și sănătatea oamenilor și a copiilor este și trebuie să rămână o prioritate.

Amintim că școlile și grădinițele din țară nu activează astăzi din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Din cauza precipitațiilor mixte, pe drumuri este polei și ghețuș. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale acordă asistența medicală necesară și accesul 24 de ore din 24 la servicii medicale în spitale. În cazul situațiilor de criză, al blocajelor din cauza zăpezii, cetățenii pot apela la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, la numărul de telefon 022-73-85-45 sau la Serviciul de urgență 112.

img19000656

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!