ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Euro și dolarul se vor scumpi

16:10 | 15.03.2019 Categorie: Economie

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. La începutul săptămânii viitoare, euro și dolarul se vor scumpi, potrivit ratelor oficiale de schimb valutar afișate astăzi de Banca Națională a Moldovei (BNM), informează MOLDPRES. 

Astfel, dolarul se va aprecia cu trei bani și va costa 17 lei și 19 bani. Totodată, moneda unică europeană va fi mai scumpă cu șase bani. Aceasta va avea o valoare de 19 lei și 45 de bani.

Pentru leul românesc, BNM a stabilit un curs valutar cu doi bani mai mare decât astăzi. Prețul lui oficial va fi de 4 lei și 09 bani. 

Hrivna ucraineană își va păstra cotația de 63 de bani. Același lucru se va întâmpla și cu rubla rusească, care va costa în continuare 26 de bani.

img19002101

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!