ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

IGSU va beneficia de şapte unităţi de tehnică donate de austrieci

12:06 | 18.06.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 18 iun. /MOLDPRES/. Pompierii voluntari din Austria au donat şapte unităţi de tehnică colegilor din Republica Moldova, comunică MOLDPRES.

Automobilele au fost donate în cadrul unei ceremonii organizate la sediul IGSU. La eveniment a participat şeful IGSU Mihail Harabagiu şi reprezentantul pompierilor voluntari Hans Kohler.

IGSU a primit de colegii din Austria cinci autospeciale de intervenţie cu module diferite, cum ar fi la pomparea apei, deblocare, lucrări la înălțime, transportarea persoanelor, dar şi un autovehicul de stat major. Alte două autospeciale de stingere a incendiilor au fost oferite autorităţilor publice locale din Sărata Veche, raionul Făleşti şi localitatea Bobeica din Hânceşti, unde sunt posturi voluntare de salvatori.

Pe parcursul ultimilor şapte ani pompierii voluntari austrieci au donat colegilor moldoveni 45 unităţi de tehnică.

img19004668

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!