ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șase posturi vamale din nordul țării și-au sistat activitatea

16:16 | 02.07.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 2 iul. /MOLDPRES/. Șase posturi vamale din nordul țării și-au sistat activitatea în după-amiaza zilei de marți, 2 iulie. Anunțul a fost făcut de Serviciul Vamal, informează MOLDPRES.

Posturile vizate sunt ”Grimăncăuți-Vașkivțî” (interstatal), ”Briceni-Rossoșanî”, ”Larga-Kelmențî”, ”Cosăuți-Țekinovka”, ”Ocnița” (intern) și ”Briceni” (intern).

Potrivit Serviciului Vamal, activitatea a fost sistată din cauza condițiilor meteo nefavorabile, care au determinat deconectarea posturilor de la rețeaua de alimentare cu energie electrică și, respectiv, imposibilitatea utilizării sistemelor informaționale ale Vămii în procesul de control vamal.

În aceste condiții, Serviciul Vamal recomandă participanților la trafic să evite trecerea frontierei prin posturile respective și să opteze pentru altele, dislocate în apropiere. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!