ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislativul a decis extinderea concursului pentru funcţia de director al CNA

13:13 | 15.07.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 15 iul. /MOLDPRES/. Comisia juridică, numiri și imunități a parlamentului, întrunită luni, 15 iulie, în ședință, a decis extinderea termenului de depunere a dosarelor de concurs pentru funcția de director al Centrului Național Anticorupție /CNA/ până vineri, 19 iulie. Anunţul a fost făcut de președintele comisiei Sergiu Litvinenco, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, până la 19 iulie 2019, candidații pot depune personal, prin poștă sau prin e-mail dosarul de participare la concurs, care va conține: scrisoarea de motivare; formularul de participare; copiile diplomelor de studii și ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecționare profesională; cazierul judiciar; două declaraţii pe propria răspundere şi trei scrisori de recomandare. Candidaţii la concurs vor veni şi cu un concept de management și dezvoltare instituțională a Centrului Național Anticorupție.

Copiile documentelor prezentate de către candidați vor fi autentificate notarial sau vor fi prezentate împreună cu documentele originale.

Până în prezent, la concursul pentru funcţia de director al CNA au depus dosarele 10 candidaţi, printre care şi foşti angajaţi ai instituţiei.

img19005476

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!