ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 100 de companii și-au expus produsele la un târg școlar

12:07 | 16.08.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/. Peste 100 de companii și-au expus produsele la ediția a VII-a a târgului școlar „School fair", inaugurat la Centrul internațional de expoziții „Moldexpo". Târgul va fi deschis până la 1 septembrie, transmite MOLDPRES.

Părinții care trebuie să pregătească copiii pentru începutul noului an de studii, pot găsi la târg toate cele necesare, de la haine și încălțăminte, până la rechizite. Chiar din prima zi a târgului, mai mulți copii au venit însoțiți de părinți sau bunei pentru a-și alege lucrurile de care vor avea nevoie la școală.

Companiile prezente la târg oferă vizitatorilor o gamă variată de uniforme școlare, haine pentru copii și adolescenți, încălțăminte, rechizite școlare și ghiozdane. Totodată, școlarii vor găsi la târg instrumente de scris, materiale pentru colorat și desenat, produse speciale pentru activități artistice, materiale didactice pentru lucrul acasă și în laboratoarele școlare, hărți și globuri geografice, manuale. Ofertele includ atât produse autohtone, cât și străine, iar agenții economici susțin că au cele mai bune prețuri și oferte pentru toate buzunarele.

Alina Covaș, conducătorul proiectului, a declarat pentru agenție că mai multe companii prezente la eveniment oferă cumpărătorilor reduceri. Totodată, în zilele de week-end, organizatorii vor pregăti programe speciale pentru micii vizitatori. Și în ziua de sâmbătă, 25 august, vizitatorii vor avea parte de mai multe surprize, inclusiv prezentări de modă și spectacole muzicale. Târgul va include și o conferință privind importanța alimentației sănătoase pentru copii.

Pe lângă spațiile pentru cumpărături, la târg au fost amenajate și locuri de odihnă și distracții pentru vizitatori, care sunt în cea mai mare parte copii și tineri, însoțiți de părinți.

„School fair" este cel mai mare târg școlar din Chișinău și este organizat, tradițional, în luna august.

img19006444

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!