ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 170 de infracţiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului

09:10 | 15.10.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. Un număr de 176 de infracțiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului, în 127 de cazuri suspecții fiind identificați, a anunțat aşa-numitul minister de interne de la Tiraspol. Numărul infracțiunilor a scăzut cu 20 la sută faţă de săptămâna precedentă, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în perioada 4-10 octombrie, s-au înregistrat 36 de furturi, patru infracțiuni ce ţin de traficul de droguri şi trei infracțiuni de ordin economic. De asemenea, au fost reținute patru persoane anunțate în căutare.

În cursul săptămânii trecute, pe traseele din stânga Nistrului, agenții de patrulare au întocmit 907 procese-verbale, dintre care 21 pentru condus în stare de ebrietate.

În aceeaşi perioadă, pe teritoriul din stânga Nistrului au fost înregistrate 10 incendii în urma cărora două persoane şi-au pierdut viaţa.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!