ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Ion Chicu s-a întâlnit cu Asistentul adjunct al Secretarului de Stat al SUA

15:09 | 06.12.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 dec. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Ion Chicu a avut vineri, 6 decembrie, o discuție cu George Kent, Asistentul adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În debutul întrevederii, premierul a apreciat relația Republicii Moldova cu Statele Unite ale Americii drept una extrem de importantă, iar asistența acordată de Guvernul SUA pentru țara noastră una foarte valoroasă.

În cadrul discuției, premierul Chicu s-a referit la planurile guvernului menite să atragă investiții, dar și la un set de alte priorități care se regăsesc în agenda executivului. În context, șeful cabinetului de miniștri a menționat reforma justiției, creșterea economiei, asigurarea unui climat investițional favorabil și dezvoltarea infrastructurilor pe întreg teritoriul țării.  

Prim-ministrul a dat asigurări că actualul cabinet de miniștri va continua implementarea reformelor și își dorește să avanseze pe această dimensiune. „Suntem o echipă care își dorește să schimbe lucrurile în Republica Moldova și avem nevoie de suportul Dvs. pentru a îndeplini angajamentele asumate”, a spus Ion Chicu.

Premierul și-a exprimat dorința de a consolida relațiile cu partenerii externi și de a menține un dialog mutual avantajos. 

img19009967

img19009967

img19009967

img19009967

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!