ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasada SUA la Chişinău a emis o alertă pentru cetăţenii americani

13:48 | 10.01.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 10 ian. /MOLDPRES/. Ambasada SUA la Chişinău a emis vineri, 10 ianuarie, o alertă de securitate pentru cetățenii americani. Avertizarea vine după ce Departamentul de Stat al SUA s-a expus cu privire la riscurile de securitate la nivel mondial, având în vedere tensiunile din Orientul Mijlociu, comunică MOLDPRES.

În textul publicat pe site-ul oficial, Ambasada SUA la Chişinău a reamintit cetăţenilor americani despre necesitatea de precauţie şi conştientizare a securităţii personale. Aceştia au fost îndemnaţi să fie vigilenţi, să aibă la îndemână documentele de călătorie, iar dacă sunt în primejdie să anunţe autorităţile la serviciul 112.

În caz de necesitate, americanii aflaţi pe teritoriul R. Moldova pot solicita asistenţă la sediul Ambasadei SUA din Chişinău sau la telefonul +373 22 40 83 00.

 

img20000172

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!