ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Ion Chicu a avut o întâlnire cu Ambasadorul Federației Ruse

16:14 | 23.01.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 ian. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Ion Chicu a avut miercuri, 22 ianuarie, o întâlnire cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

În cadrul întâlnirii, oficialii au abordat un spectru larg de subiecte de pe agenda bilaterală, cu precădere referitoare la relațiile comerciale și economice.

Premierul și Ambasadorul au discutat și intențiile Băncii Euroasiatice de Dezvoltare de a finanța, în general, inițiative investiționale în Republica Moldova și, în particular, finanțarea construcției unui hub logistic agroindustrial.

Ion Chicu a confirmat intenția Guvernului de a susține activ investițiile în economia națională, în mod special investițiile în industrializare și modernizare.

img20000577

img20000577

img20000577

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!