ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sâmbătă-luni, 22-24 februarie 2020

16:25 | 21.02.2020 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sâmbătă

310 elevi din R. Moldova participă la prima etapă a Olimpiadei Internaționale de limbă engleză „Hippo English Competition”, organizată de „Global Hippo Association”. Aceasta se va desfășura în 3 licee din capitală: Școala Internațională Heritage, Liceul de Creativitate și Inventică „Prometeu-Prim” și Liceul „George Călinescu”.

Ora 10.45, Heritage International School, bd. Dacia, 45A.

***

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu” organizează întrunirea elevilor înscriși la cursul gratuit de pregătire on-line la disciplina Biologie. 

Ora 10.00, Aula Petru Galețchi, Blocul didactic central, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165.

***

Se va desfășura ediția a treia a Turneului de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova, cu participarea reprezentanților mediului diplomatic și de afaceri din R. Moldova și internaționali.

Ora 09.30, Complexul Sportiv al USM, blocul FRIȘPA, str. Nicolae Testemițanu, 6.

***

Va avea loc Gala Laureaților și Gala Recitalurilor în cadrul Festivalului-Concurs „Crizantema de argint”, ediția a XXIV-a.

Ora 17.00, Sala Mare a Filarmonicii Naționale. 

Duminică

Se va desfășura Congresul de constituire a Ligii Aleșilor Locali PAS.

Ora 12.00, Sala cu Orgă.

***

Ambasada Republicii Cehe in R. Moldova organizează o nouă ediție a Turneului de tenis de masă pentru amatori, la care vor participa copii din familiile social vulnerabile.

Ora 13.00, Centrul Don Bosco, str. Muncești, 9. 

Luni

Va avea loc întrevederea tradițională a șefului statului cu președintele legislativului și prim-ministrul.

Ora 08.00, Reședința de Stat.

***

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, va convoca ședința operativă a serviciilor municipale.

Ora 09.00, Primăria Chișinău.

***

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării organizează o conferință de presă cu ocazia desfășurării celei de-a 54-a ediții a Festivalului Internațional de Muzică ”Mărțișor”.

Ora 11.00, Palatul Național ”Nicolae Sulac”, bir. 314.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!