ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sâmbătă-luni, 21-23 martie 2020

19:56 | 20.03.2020 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sâmbătă

Mişcarea Națională “Voievod” în parteneriat cu Primăria mun. Chişinău şi unii consilierii din CMC se vor implica în lupta cu pandemia de coronavirus. Un grup de voluntari vor dezinfecta zona Parcului Central din capitală, având toate substanțele şi echipamentul necesar.

Ora 11:00, în fața Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”.

Luni

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon va avea o ședință de lucru cu Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și Prim-ministrul Ion Chicu.

Ora 8.00, Reședința de Stat, str. N. Iorga, 23. 

După ședință, la ora 9:00, Președintele Republicii Moldova va face declarații pentru presă. Acestea vor putea fi urmărite în direct pe privesc.eu, la postul TV Moldova 1 și pe pagina oficială a Președintelui în rețelele de socializare.

***

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, convoacă ședința operativă a serviciilor municipale, care se va desfășura în regim online.  

Ora 10.00.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!