ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aleșii poporului vor fi testați la COVID-19

15:11 | 21.05.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 21 mai. /MOLDPRES/. Deputații și angajații din cadrul Secretariatului Parlamentului vor fi testați pentru determinarea prezenței virusului ”COVID-19”, comunică MOLDPRES. 

Decizia vine după ce un deputat a fost depistat pozitiv la coronavirus, potrivit declarației făcute joi în plenul Parlamentului de către Dumitru Diacov, președintele Fracțiunii Partidului Democrat din Moldova (PDM).

La recomandarea Președintelui Legislativului, Zinaida Greceanîi, testarea deputaților urmează a fi efectuată din resursele personale ale parlamentarilor, iar pentru angajații Secretariatului instituției urmează a fi identificată o soluție de acoperire a cheltuielilor. 

img20004173

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!