ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe 29 mai expiră termenul de depunere a declarației privind impozitul pe venit pentru 2019

10:42 | 26.05.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) atenţionează că 29 mai este ultima zi de depunere a declarației cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2019, transmite MOLDPRES.

„Au mai rămas patru zile până la termenul limită de depunere a declarației cu privire la impozitul pe venit și a direcționa 2% din acest impozit. Pentru recepționarea declarațiilor, Serviciul Fiscal de Stat a extins graficul de lucru în perioada 26 – 29 mai de la 7.30 – 19.00”, indică instituţia.

Potrivit SFS, declarația cu privire la impozitul pe venit poate fi depusă personal - la orice direcție de deservire a Serviciului Fiscal, indiferent unde își are viza de domiciliu persoana fizică plătitoare de impozite; prin poștă - caz în care formularele pot fi expediate către oricare oficiu teritorial al Serviciului Fiscal de Stat; online - cu aplicarea semnăturii electronice sau mobile.

„La fel, online puteți achita și impozitul prin intermediul serviciului „Achitarea online a impozitelor și taxelor de către persoanele fizice-cetățeni” de pe portalul www.sfs.md sau Serviciului Guvernamental de plăți electronice Mpay”, precizează surse de la SFS.

Pentru informații suplimentare se va consulta pagina oficială a Serviciului Fiscal de Stat, accesând link-ul sau Baza generalizată a practicii fiscale, iar Centrul Unic de Apel al instituţiei va sta la dispoziția cetăţenilor la numărul de telefon 08000 15 25 (apel gratuit).

img20004268

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!