ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova a primit un lot de ajutor umanitar din partea Bulgariei

15:08 | 26.05.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Republica Moldova a primit astăzi un lot de ajutor umanitar din partea Guvernul Bulgariei, pentru controlul și prevenirea răspândirii infecției COVID-19, comunică MOLDPRES. 

La evenimentul de donare au fost prezenți Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Bulgaria la Chișinău, Evgueni Stoytchev, și conducerea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Lotul de ajutor umanitar conține 500 de combinezoane de protecție, 500 de ochelari de protecție, 500 de căști de protecție. Valoarea totală a lotului este de 22 728 de euro.

„Bulgaria se angajează pe deplin să sprijine Moldova în lupta cu această pandemie. Doar împreună putem fi mai puternici”, a menționat în cadrul evenimentului de donare diplomatul bulgar.

Toate echipamentele donate urmează a fi distribuite în următoarea perioadă instituțiilor medico-sanitare publice din țară.

img20004282

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!