ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Simona Halep s-a vindecat de coronavirus

10:50 | 09.11.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Jucătoarea româncă de tenis, Simona Halep, a anunțat astăzi pe canalul Twitter că s-a recuperat, "sută la sută" după ce a suferit de coronavirus, transmite MOLDPRES.

Halep, care este numărul doi în ierarhia WTA, a anunțat pe 31 octombrie, tot pe canalul Twitter, că s-a infectat cu noul coronavirus. Halep a precizat că, după turneul de la Roland Garros, în acest an nu va mai juca partide oficiale de tenis.

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill a comentat anunțul de astăzi întrebând dacă jucătoarea poate începe pregătirea sezonului de anul viitor. Răspunsul sportivei a venit imediat: "Pentru prima dată în viața mea, sunt super-fericită să încep antrenamentele".

foto: news.sportbox.ru

img20008851

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!