ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Arbitrii români vor conduce meciul amical dintre Moldova și Federația Rusă

12:56 | 10.11.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 10 nov. /MOLDPRES/. Meciul amical Moldova – Rusia, programat pentru joi, 12 noiembrie, va fi arbitrat de o brigadă de arbitri din România, transmite MOLDPRES.

Arbitru de centru Radu Petrescu, ajutat de tușierii Radu Ginguleac și Mircea Grigoriu, va conduce meciul amical al echipelor naționale a Republicii Moldova și Federației Ruse.

Înaintea meciului de joi, naționala rusă a anunțat că mai mulți jucători sunt indisponibili, dar că Alexei Miranciuc și Denis Cerîșev „au moralul bun” și vor juca în această partidă.

Amicalul trebuia să se desfășoare la data de 31 martie. Din cauza pandemiei de coronavirus, meciul a fost mutat pentru 12 noiembrie.

Cel de-al patrulea duel fotbalistic dintre naționalele de fotbal ale Republicii Moldova și Federației Ruse se va desfășura fără spectatori în tribune.

Partida se va disputa pe 12 noiembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, cu începere de la ora 19.00.

foto: fmf.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!