ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala de fotbal feminin este în pregătiri pentru preliminariile campionatului european

15:47 | 24.11.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 24 nov. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal feminin se pregătește pentru ultimele meciuri din preliminariile Campionatului European, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal /FMF/ a anunțat că, de astăzi, echipa națională de fotbal feminin se reunește în cantonament la Centrul de pregătire a selecționatelor din Vadul lui Vodă.

Potrivit comunicatului emis de FMF, echipa națională de fotbal feminin se va pregăti înaintea ultimele două meciuri din anul 2020, cu reprezentativele similare ale Spaniei (27 noiembrie, Madrid) și Cehiei (1 decembrie, Chomutov) în preliminariile Campionatului European.

Selecționerul Eduard Blănuță a anunțat lotul pentru aceste partide și a inclus în el 13 jucătoare care evoluează la cluburi din străinătate.

foto: fmf.md

img20009281

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!