ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria municipiului Chișinău a asigurat suburbiile cu material antiderapant

13:34 | 09.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. Suburbiile municipiului Chișinău vor primi 740 de tone de material antiderapant, transmite MOLDPRES.

Potrivit informațiilor prezentate de administrația public locală a municipiului Chișinău, materialul antiderapant va fi repartizat în localităţile din componența municipiului Chișinău, pentru a fi folosite la lichidarea consecințelor în urma ninsorilor şi poleiului pentru perioada rece a anului 2020-2021. Materialul antiderapant va fi repartizat în suburbii în funcţie de mărimea teritoriului localităţii, astfel: 70 de tone vor fi distribuite orașelor Durlești, Sângera şi Codru; 50 de tone de material antiderapant vor fi redirecționate către Trușeni, Stăuceni, Cricova, Vadul lui Vodă; 30 de tone de material antiderapant pentru Vatra, Ciorescu, Grătiești, Băcioi, Bubuieci, Budești, Cruzești, Tohatin, Condrița, Ghidighici şi Colonița.

Traficul rutier pe străzile municipiului Chișinău şi spre suburbii se desfășoară astăzi în condiții de iarnă, iar transportul public circulă pe toate liniile prevăzute, fără abateri de la program.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!