ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În raionul Florești a fost construit un pod peste Răut

19:32 | 10.12.2020 Categorie: Regiuni

Chişinău, 10 dec. /MOLDPRES/. Construcția podului peste râul Răut de lângă satul Ștefănești, raionul Florești, a fost finalizată, transmite MOLDPRES cu referire la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Podul are o lungime de circa 57 de metri, cu lățimea de peste 12 metri.

„Odată cu construcția acestui pod, conducătorii auto nu vor mai fi nevoiți să ocolească zona, or, reparația podului cu două benzi de circulație și patru deschideri asigură legătura între mai multe artere locale”, conform ASD.

Tronsonul care trece peste pod face conexiunea dintre satele Cașunca și Prodănești, devenind parte a traseului național G-52.

Lucrările de reparație au fost realizate din sursele Fondului Rutier, cu o valoare a investiției de circa 13 milioane de lei.

foto: ASD

img20009849

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!