ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Ion Chicu și-a anunțat demisia

11:23 | 23.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 23 dec. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Ion Chicu a anunțat astăzi că își dă demisia împreună cu întregul Cabinet de miniștri. Anunțul a fost făcut după o întrevedere cu președintele în exercițiu, Igor Dodon, și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, comunică MOLDPRES.

Șeful Guvernului a menționat că decizia este una asumată și are drept scop declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. „Este un obiectiv pe care l-am declarat prioritar pentru a aduce la normalitate țara”, a opinat Chicu.

El a specificat că astăzi ar urma să aibă o întrevedere cu președintele ales, Maia Sandu, pentru a pune la punct activitatea Guvernului în exercițiu.

img20010224

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!