ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe drumurile naţionale se circulă fătă dificultăţi

12:10 | 23.12.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 23 dec. /MOLDPRES/. Pe direcțiile principale ale drumurilor naționale, în prezent, se circulă fără dificultăți, transmite MOLDPRES.

Conform informațiilor operative ale Administrației de Stat a Drumurilor, în dimineața zilei de astăzi, în unele raioane ale țării a început să ningă. Astfel, starea părții carosabile în zona de Nord este umedă, pe alocuri lunecuș, în Centru – uscată, pe alocuri umedă, iar la Sud – uscată. Pe drumurile naționale din zona de Nord s-au efectuat lucrări de patrulare şi combatere a lunecușului, în zona Centru și Sud s-au efectuat lucrări de patrulare.

În procesul tehnologic pe perioada menționată au fost antrenate 47 de utilaje speciale, 85 de muncitori rutieri.

În prezent, condițiile de circulație rutieră pe traseele naționale sunt satisfăcătoare.

Ministerul Economiei și Infrastructurii, în comun cu toate serviciile publice responsabile monitorizează și asigură accesibilitatea infrastructurii rutiere în condiții de iarnă.

foto: ASD

img20010227

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!