ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului a avut o întâlnire cu directorul SIS

13:16 | 26.12.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întâlnire cu directorul Serviciului de Informații şi Securitate, Alexandr Esaulenco, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

La întâlnire, s-a discutat despre situația actuală din Republica Moldova și despre riscurile la adresa securității statului.

Șeful statului Maia Sandu a reiterat poziția sa în calitate de președinte în legătură cu lupta împotriva corupției și consolidarea instituțiilor statului pentru a asigura securitatea națională.

„Cetățenii așteaptă ca instituțiile statului să lucreze în interesul oamenilor și să se ghideze în activitatea lor de lege”, a menționat Maia Sandu.

foto: presedintie.md

img20010299

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!