ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Platforma „Pentru Moldova” optează pentru un Guvern provizoriu

17:14 | 28.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/.Platforma „Pentru Moldova” optează pentru un Guvern provizoriu și este gata să înainteze un candidat pentru funcția de premier interimar. Anunțul a fost făcut de deputații din cadrul platformei în urma consultării cu Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu,comunică MOLDPRES.

La consultări au participat deputații Violeta Ivanov, Marina Tauber și Sergiu Sîrbu.

Violeta Ivanov a afirmat la finele consultărilor că Platforma „Pentru Moldova” este pregătită pentru alegeri anticipate. “Noi înțelegem ce ar însemna să mergem acum în alegeri anticipate, când situația este complicată. În această situație avem nevoie de un Guvern responsabil, care să asigure guvernarea până la următoarele alegeri”, a spus Ivanov. Ea a evitat să dea numele unui eventual premier și a precizat că el va fi anunțat în termenii stabiliți de lege.

Ultimii au venit la consultări cu Președintele Republicii Moldova deputații din platforma PRO Moldova. Și aceștia s-au pronunțat pentru instaurarea unui guvern tranzitoriu care să conducă țara până la alegerile anticipate.

 

foto: zdg.md

img20010340

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!