ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Dodon a fost reales președinte al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova

18:32 | 30.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 30 dec. /MOLDPRES/.Igor Dodon revine la șefia Partidului Socialiștilor din Moldova. Anunțul a fost făcut de Zinaida Grecianîi, care a precizat că decizia a fost luată astăzi în cadrul Congresului Partidului, comunică MOLDPRES.

Igor Dodon a ținut să menționeze că formațiunea pe care o conduce se pregătește pentru alegeri anticipate și nu va intra în nicio coaliție în actuala legislatură. ”Noi pledăm în continuare pentru anticipate și îndemn noul președinte al R. Moldova să demareze procedurile necesare pentru dizolvarea Parlamentului”, a spus Dodon.

În același timp el a menționat că socialiștii nu au o candidatură pentru funcția de premier și s-a arătat sigur că PSRM va ajunge în următorul Legislativ.

Igor Dodon a fost președinte al PSRM până în 2016. Acesta a renunțat la acest post după ce a fost ales în funcția de Președinte al R. Moldova. Până astăzi, lider al PSRM a fost președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

 

foto: moldpres.md

img20010383

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!