ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful Biroului Regional al OMS a fost decorat cu „Ordinul de Onoare”

09:16 | 31.12.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 31 dec. /MOLDPRES/.Șeful Biroului Regional al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Igor Pokanevych, a fost decorat cu „Ordinul de Onoare”. Cu distincții de stat au fost decorați și foștii secretari de stat ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Un decret în acest sens, semnat de fostul  Președinte Igor Dodon, va fi publicat mâine în Monitorul Oficial, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, pentru muncă îndelungată și prodigioasă, contribuție substanțială la promovarea politicii guvernamentale în domeniul ocrotirii sănătății și activitate organizatorică intensă, se conferă: ordinul „Gloria Muncii” Tatianei Zatîc - șef de direcție la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Cu medalia „Meritul Civic” au fost decorați: Larisa Bodorescova - coordonator de programe în cadrul Biroului Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) în Republica Moldova, Daniela Demișcan - șef de direcție la MSMPS, Stela Gheorghiță - coordonator de programe în cadrul Biroului Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) în Republica Moldova, Gheorghe Gorceag - șef de serviciu la  MSMPS, Alexandru Holostenco- secretar de stat la MSMPS, Andrei Șveț - șef de serviciu la MSMPS.

Medalia „Nicolae Testemițanu” a fost acordată Marinei Golovaci - secretar de stat la MSMPS, Svetlanei Lupu - șef de direcție la MSMPS și lui Constantin Rîmiș - secretar de stat.

 

Susă: monitorul.gov.md

img20010389

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!