ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Grădinița 171 din comuna Băcioi a fost renovată

10:43 | 05.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 5 ian. /MOLDPRES/.Administrația municipiului Chișinău a anunțat terminarea lucrărilor de renovare a Grădiniței 171 din localitatea Băcioi. Municipalitatea a acoperit 70 la sută din costul lucrărilor, transmite MOLDPRES.

Municipalitatea Chișinău a anunțat că a redeschis Grădinița 171 din localitatea Băcioi după lucrări de renovare care au durat aproximativ un an. Instituția are capacitatea de a primi 50 de copii care vor fi supravegheați de 15 angajați. În cadrul lucrărilor de renovare au fost efectuate lucrări de schimbare a acoperișului, instalarea sistemului de ventilare, reparația fațadei, aplicarea pavajului, schimbarea rețelelor termice de apă și de încălzire, schimbarea rețelelor electrice și înlocuirea corpurilor de iluminat, procurarea mobilierului nou, inclusiv mobilier pentru bucătărie.

Potrivit informației prezentate de către municipalitate, Primăria Chișinău a acoperit 70 la sută din costul lucrărilor. În anul 2020 din bugetul municipal au fost repartizate comune Băcioi peste opt milioane de lei din care au fost renovate mai multe instituții școlare și preșcolare.

 

foto: noi.md

 

img21000051

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!