ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Reprezentantul Special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană va vizita R. Moldova

08:36 | 26.01.2021 Categorie: Politic

Chişinău, 26 ian. /MOLDPRES/. Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE din partea Suediei pentru procesul de reglementare transnistreană, Ambasadorul Thomas Mayr-Harting, va vizita Republica Moldova în perioada 26-29 ianuarie pentru a examina situația actuală în procesul de reglementare și, împreună cu părțile, va identifica prioritățile pentru anul 2021, transmite MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat de presă al OSCE, la Chișinău, Ambasadorul Mayr-Harting va avea întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, prim-ministrul interimar și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, viceprim-ministrul pentru reintegrare, Olga Cebotari, precum și cu liderii partidelor politice. De asemenea, Mayr-Harting se va întâlni cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2", precum și cu membrii societății civile.

La Tiraspol, Reprezentantul Special se va întâlni cu liderul regiunii Vadim Krasnoselski și reprezentantul politic, Vitali Ignatiev.

foto: commons.wikimedia.org

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!