ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chişinău

12:33 | 16.02.2021 Categorie: Comunicate

Primarul general a solicitat identificarea și atragerea la răspundere a persoanelor care au vandalizat fântâna arteziană din Parcul „La Izvor"

Chişinău, 16 feb. /MOLDPRES/. Primarul general, Ion Ceban, a solicitat poliției să identifice persoanele care se fac vinovate de vandalizarea unei porțiuni a fântânii arteziene din Parcul „La Izvor", caz produs recent, pentru a fi atrase la răspundere. Luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, edilul s-a arătat indignat de gesturile cu rea intenție, deși în oraș mai sunt multe lucruri care trebuie îmbunătățite.

Edilul capitalei a solicitat poliției identificarea persoanelor care au vandalizat bunurile proprietate publică, iar imaginile în cauză să fie făcute publice.

„Nu contează cine sunt: minori, fete, băieți și nici dacă au comis infracțiunile cu voie sau fără de voie. Cine se face vinovat – să publicăm imaginile, ca să-i cunoască lumea. Eroii zilei de astăzi. Pe alocuri asemenea lucruri ne caracterizează, din păcate. Iar după aceasta ne indignăm că lucrurile nu arată tocmai bine. Este deja a doua oară când este distrusă o porțiune a havuzului, alături de bănci, felinare, terenuri de joacă și de sport", a ținut să remarce primarul.

În context, Ion Ceban a reiterat solicitarea către responsabilii din cadrul subdiviziunilor și entităților structurale, ca pentru toate proiectele municipale din anul trecut, cât și pentru cele noi, să fie instalate sisteme de securitate video.   

Autoritățile municipale vor interveni prompt pentru restabilirea obiectivului vandalizat din Parcul „La Izvor".  

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!