ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Primăria capitalei a suplinit numărul de troleibuze și autobuze care circulă în oraș

08:59 | 23.02.2021 Categorie: Social

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. În municipiul Chișinău vor circula astăzi mai multe troleibuze și autobuze, transmite MOLDPRES.

Primăria capitalei informează că întreprinderile municipale „Regia transport electric Chișinău" și „Parcul urban de autobuze" vor suplini astăzi numărul de unități la linie, în special în orele de vârf, pentru a asigura cetățenii municipiului cu transport, în contextul protestului anunțat al operatorilor de transport privat. 

În acest context, primarul general, Ion Ceban, a chemat conducătorii de instituții publice și private (angajatorii) să dea dovadă de înțelegere față de angajații care vor întârzia la muncă din cauza protestului operatorilor privați.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!