ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Republica Moldova începe o nouă ediție a turneului național de fotbal pentru juniori ”Viitorul”

16:06 | 26.02.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 26 feb. /MOLDPRES/. Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că în acest sfârșit de săptămână vor avea loc meciurile primei etape a turneului național de fotbal pentru juniori ”Viitorul”, transmite MOLDPRES.

La turneul din acest an participă 10 echipe formate din jucători născuți în anii 2006 și 2007: patru selecționate regionale Nord, Sud, Centru, Est și șase cluburi de fotbal din Divizia Națională de juniori – Sheriff Tiraspol, Zimbru Chișinău, Dacia-Buiucani Chișinău, ȘSSF Bălți, Petrocub Hîncești, Academia Radu Rebeja-LIMPS Chișinău.

Formațiile au fost repartizate în două grupe a câte cinci echipe: Grupa A: Selecționata regională Nord, Selecționata regională Est, ȘSSF Bălți, Zimbru, AF Radu Rebeja-LIMPS; Grupa B: Selecționata regională Centru, Selecționata regională Sud, Sheriff, Dacia-Buiucani, Petrocub.

Prima ediție a turneului național "Viitorul" a avut loc în anul 2007 și a fost câștigată de selecționata regională Est. Competiția are scopul identificării fotbaliștilor talentați, perfecționarea măiestriei acestora în perspectiva completării lotului național de juniori U-15.

foto: fmf.md

img21001497

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!