ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un tânăr din Glodeni a fost reținut de CNA pentru trafic de influență

17:07 | 02.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Un bărbat din Glodeni a fost reţinut de CNA fiind suspectat că ar fi promis, în două cazuri, că ar avea influenţă asupra unor angajaţi ai Poliţiei de Frontieră şi ai Serviciului Vamal şi că i-ar putea determina să introducă informaţii false în registrele privind evidenţa automobilelor intrate şi ieşite din ţară, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CNA, acesta ar fi promis mai multor cetățeni că ar putea convinge responsabilii din cadrul celor două autorităţi să introducă în registrele de evidenţă a ieşirilor şi intrărilor mijloacelor de transport informaţii eronate cu privire la două automobile. Astfel, contra sumei de 520 de euro, suspectul le-ar fi promis că informaţia despre maşinile, cu numere de înmatriculare lituaniene, introduse în Republica Moldova în anul 2018, va fi ştearsă din registru sau se va menţiona că automobilele au părăsit teritoriul ţării.

Astăzi dimineaţa, în parcarea unui centru comercial din Bălţi, ofiţerii CNA l-au reţinut pe bănuit şi l-au plasat în izolator pentru 72 de ore. În cazul în care va fi găsit vinovat, acesta riscă până la cinci ani de puşcărie.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!