ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un copil a murit după ce a căzut în gol de la etajul 9 al unui bloc de locuit

13:25 | 04.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 4 mar. /MOLDPRES/. Un copil de un an și 9 luni a murit după ce a căzut  în gol de la etajul nouă al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al capitalei, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor IGSU, în dimineața zilei astăzi angajații IGSU au fost alertați de urgență pentru a interveni pe strada Alba Iulia nr.113 din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:45. Conform primelor informații, un băiat în vârstă de un an și 9 luni a căzut  în gol de la etajul 9 al unui bloc de locuit.

La fața locului au intervenit patru echipaje de salvatori și pompieri care au stabilit că copilul a căzut pe copertina unei construcții anexe. În cadrul intervenției, salvatorii au constatat că copilul este decedat. Angajații IGSU au intervenit pentru coborârea micuțului de pe copertina cu înălțimea de patru metri. 

Psihologii IGSU au acordat asistență psihologică părinților și apropiaților copilului decedat. Cazul este cercetat de organele de drept.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!