ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Parlamentului și premierul interimar au discutat situația epidemiologică și economică din țară

10:00 | 15.03.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi s-au convocat astăzi în cadrul unei ședințe, pentru a discuta situația epidemiologică și economică în țară, a relatat pentru MOLDPRES Direcția generală comunicare și relații publice a Legislativului.

Oficialii au făcut un schimb de opinii privind măsurile care se impun în situația critică creată atât în domeniul sanitar, cât și în cel economic și social.

A fost discutată eventualitatea asumării și instituirii unor restricții mai dure în măsură să limiteze răspândirea rapidă a virusului și să atenueze impactul pandemiei asupra mediului de afaceri și economiei naționale în ansamblu, fără instituirea lockdownului.

foto: Parlament

img21001934

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!